תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור הכי טעימים שיש

מצרכים דרושים:

שקית תפוחי אדמה קטנים
שמן זית 
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח גס

איך מכינים:

שוטפים היטב את תפוחי האדמה עם הקליפה.

מרתיחים סיר גדול במים ומבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול עד שסכין ננעצת בהם בקלות, אך הם עדיין לא רכים ממש.

מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מכוסה בנייר אפייה.

בעזרת מועך פירה, נותנים לכל תפוח אדמה מעיכה, כך שהקליפה תתפוצץ ובשרו יבצבץ מתוכה.

מזליפים על כל תפוחי האדמה שמן זית בנדיבות  ובוזקים מלח גס מעל, מכניסים לתנור מחומם לחום של 200 מעלות.

אופים 45 דקות.