אומלט כרישה ועשבי תיבול

אומלט כרישה

אומלט כרישה וירק

מצרכים ל-4 מנות

4-5 גבעולי כרישה חתוכים לטבעות

4 כפות שמן

6 ביצים

1.4 כוס חלב

2 שיני שום קצוצות

1 כוס תערובת עשבי תיבול: פטרוזיליה, שמיר, בצל ירוק, כוסברה למי שאוהב, נענע, עירית, בזיליקום, תרד וכל ירק שבא לכם להוסיף הרי זה משובח.

פלפל שחור, מלח

150 גרם גבינת פטה מגורדת

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת

מאדים את טבעות הכרישה עד שהן שקופות אך לא זהובות.

במקביל טורפים בקערה: ביצים,חלב, מלח, פלפל, שום ועשבי תיבול.

יוצקים את התערובת על הכרישה ומנמיכים להבה. מכסים את המחבת ומטגנים כ-10 דקות עד שהבלילה יציבה.

מעבירים לצלחת, הופכים ומחזירים למחבת.  ומפזרים פטה מגוררת ומטגנים לעוד חמש דקות.